Спорт

С 5-звездно тържество ФК Драгиново отпразнува първото си място в „Б“ РГ – Пазарджик. Най-младият футболен клуб в региона записа фантастична серия от 11 поредни победи в първенството и напълно заслужено ще зимува като есенен лидер със 100-процентов точков актив. Всичко това се случва по-малко от 5 месеца след създаването на клуба на 27.07.2023 г. в едно от най-многолюдните села в България, с население над 5 000 жители.

Банкетът за края на 2023-а се проведе на 2 декември (събота) в известен местен ресторант, където за шампионското настроение на футболната селекция се грижеше 5-членния оркестър „Драгиново“. Множеството музикални поздрави и наздравици, богато аранжираната трапеза и класни питиета, сред които и 18-годишно отбрано уиски, защитиха високата банкетна култура на колектива, изграден изцяло от местни кадри със средна възраст около 24 години. Тематично изработената торта, изобразяваща футболен терен, на който бе представен целият тим на ФК Драгиново, допълни празничната атмосфера.

Партито за края на есенния полусезон уважи цялото клубно ръководство, начело с президента Асан Белчев, както и кметът на Драгиново, Бисер Маджиров. На тържеството присъства и главният редактор на velsport24.com, инж. Филип Устабашиев, който консултира клубното ръководство в процеса на организацията по създаването на футболния клуб. Той получи като благодарност лична награда от Управителния съвет на ФК Драгиново под аплодисментите на целия отбор.

По време на празничната вечер бяха представени и новите фен-артикули – шалчета и флагчета на клуба. Любопитна подробност е, че от управата на ФК Драгиново се довериха на същата компания, която изработва такива и за шампионите от Лудогорец.

Шефовете на ФК Драгиново изказаха специални благодарности за подкрепата към главния спонсор РУВЕН ТРАНС и останалите благодетели на клуба. През следващата 2024 г. обещават на своите фенове, че предстоят още много нови успехи.

velsport24.com

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment